Xterna og din virksomhed

Her hos Xterna lever vi af kunde- og medarbejdertilfredshed, og vi bestræber os på at blive de bedste i branchen. Derfor siger vi ikke kun, at vi sætter vores kunders behov i første række. VI mener det.

Hos Xterna er du nemlig ikke bare et nummer i rækken. Her er du en samarbejdspartner, som vi værdsætter. Vil du være en del af vores unikke partnerskab, hvor du får den bedste service og de bedste og mest motiverede medarbejdere/vikarer, så er du kommet til det helt rigtige vikar- og rekrutteringsbureau.

Når du vælger at samarbejde med Xterna, har du:

  • Mulighed for hurtigt at op- eller nedjustere din medarbejderstab, så du hele tiden opererer med det rette antal medarbejdere
  • Ingen omkostninger til løn og administration
  • Tilfredshedsgaranti
  • Ingen spildtid på at søge nye medarbejdere
  • Erfarne, fleksible og omstillingsparate medarbejdere, når du har behov for det.

Vores kunder er altid i fokus, og vi har konstant øjnene på bolden. Vi følger alle vores kundesager til dørs fra start til slut. Vi måler os selv på vores kunders tilfredshed og succes og er således en virksomhed, der ikke ser vores kunder som kunder, men som partnere. Vi værdsætter alle vores partnere, og vi forsøger at imødekomme alle krav og ønsker. Kan vi ikke tilbyde den optimale løsning, takker vi hellere nej til opgaven. Det er alfa og omega for vores eksistensgrundlag, at vi har tilfredse partnere, som kommer igen.

                                

                              

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at bestille en vikar, har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om hvad Xterna kan tilbyde dig og din virksomhed, så kan du skrive til os her, eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.