Xterna kultur

Alle vores ansatte og vikarer er mennesker, der er topmotiverede og konstant søger ny viden og læring. Vi tror på, at en moderne ledelses- og arbejdskultur, hvor medarbejderne har stort ansvar for egne resultater, giver det absolut bedste udbytte for dem selv og for vores partnere. Det er viljen og evnen til at skabe, der er vores uvurderlige drive, og det kan man mærke, når man henvender sig til os. Vi er et seriøst foretagende med en personalekultur, hvor alle bidrager med deres spidskompetencer. Hos Xterna er det vores mål altid at levere de bedste og mest fleksible løsninger til vores samarbejdspartnere på netop vores område.

Vi er samtidigt et socialt og økonomisk ansvarligt bureau, som tager os godt af vores folk og sikrer, at de bliver belønnet efter indsats. Det er en motivationsfaktor, som vi værner om - og derfor skal alle have det godt. Således kan vi tilbyde alle de bedste forhold med seriøse vikarer, der byder ind med deres kompetencer, som skaber resultater for den pågældende virksomhed, der ønsker et fagligt højt niveau, og som sætter pris på dygtige medarbejdere.

                                               

                                         

 

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at bestille en vikar, har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om hvad Xterna kan tilbyde dig og din virksomhed, så kan du skrive til os her, eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.