Værdisæt og mission

Hos Xterna tror vi på, at vi gennem motivation og dygtigt lederskab kan engagere og motivere vores medarbejdere til at være innovative, så vi kontinuerligt udvikler Xterna. På den måde kan vi til enhver tid tilbyde de mest fleksible og holdbare løsninger til vores kunder. Følgelig er vi skarpe i alle rekrutteringsprocesser, så vi kan omgive os selv med nogle passionerede medarbejdere og ikke mindst med vores levebrød - vores dygtige og fagligt kompetente vikarer. Vores værdisæt bygger derfor på et fundament af høj faglighed, unikke kompetencesæt, motivation samt et indædt ønske om at ville være den mest succesfulde rekrutteringsvirksomhed, der samtidigt bidrager til vores kunders succes.

Det er vores erfaring, at mange bureauer ser størrelse som et ”kvalitetsstempel”. Hos Xterna har vi ingen intentioner om at blive Danmarks største rekrutteringsbureau målt på antal medarbejdere, men vi arbejder benhårdt på at blive det bedste målt på kundetilfredshed og tilfredse medarbejdere.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at bestille en vikar, har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om hvad Xterna kan tilbyde dig og din virksomhed, så kan du skrive til os her, eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.