Motiverede og kompetente medarbejdere

Vores vikarer er vores levebrød. Derfor tager vi ikke til takke med hvem som helst. Vi udvælger nøje de mest motiverede og kompetente vikarer, som passer til de respektive brancher, vi rekrutterer til. Vi har konstant for øje, at det faglige niveau skal være højt, så vi kan tilbyde vores kunder de absolut bedste vikarer på markedet. Det er vores hensigt at have så fleksible og agile løsninger, at vi kan imødekomme stort set alle krav til, hvad en kommende medarbejder skal kunne.

Vi er grundige, når vi håndplukker vores medarbejdere, og til gengæld er kvaliteten så meget desto højere. Vi står på mål for vores arbejde - herunder vores kandidater. De er vores stolthed og repræsenterer os over for vores kunder. Derfor ligger det os meget på sinde, at vi skal ramme plet, hver gang vi skal finde en vikar til en kunde. Vores kunders succes er vores succes, og derfor er vi ekstra omhyggelige. Vi tager os godt af vores vikarer, hvorfor de vælger at blive længere hos os, end hvad man ellers ser i branchen. Vi behandler både samarbejdspartnere og medarbejdere med respekt og sørger for, at såvel samarbejdspartnere som medarbejdere får de bedste vilkår. Derfor følger vi altid en ansættelse til dørs, så vi kan følge udviklingen og måle på resultatet.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at bestille en vikar, har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om hvad Xterna kan tilbyde dig og din virksomhed, så kan du skrive til os her, eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.