Om Xterna

Xterna tilbyder vikar- og rekrutteringsløsninger til virksomheder inden for bygge- og anlægsområdet, industri og administration.

Xterna består af et erfarent og dedikeret team af konsulenter med mange års virke i nogle af Danmarks største rekrutterings- og vikarbureauer.

Vi udnytter vores ekspertise, viden og erfaring til at kunne tilbyde personale- og rekrutteringsløsninger ud over det sædvanlige, og det af en kvalitet og service, der giver vores kunder mere, end de forventer.

Det er vores mål altid at skabe det perfekte match mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Vores rekrutteringsproces er grundig, og vi ansætter kun de mest kompetente og motiverede medarbejdere. Det gør vi både for at imødekomme vores kunders behov, men også for at vi kan tilbyde de bedste medarbejdere, som skaber resultater, hvilket i sidste ende også er til vores egen fordel. Derfor hviler vi ikke på laurbærrene. Vi følger med tidens tendenser og er nytænkende og nyskabende i forhold til, hvordan vi griber vores rekrutteringer an.

 

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at bestille en vikar, har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om hvad Xterna kan tilbyde dig og din virksomhed, så kan du skrive til os her, eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.