Vikarassistance

Der kan være mange gode grunde til at leje personale ind i perioder. Det kan være pga. sygdom, barselsorlov, andre typer orlov, ved spidsbelastninger, eller hvis en ordre skal nås inden deadline. Hvad enten det er fordi virksomheden har brug for en Xtra god hånd i kortere eller længere perioder, eller det er for at få mulighed for at se en medarbejder an inden en evt. fastansættelse, så kan vi hjælpe dig.

Med en stærk og fleksibel personaleløsning fra Xterna undgår du spildtid og unødigt besvær med at ansætte og afskedige medarbejdere ved op- eller nedjusteringer af jeres medarbejderstab. Hos Xterna har vi et team af topmotiverede og kompetente vikarer, der står klar til at træde til og til at indgå i et godt og ligeværdigt samarbejde, på lige fod med resten af dit personale. Alle vores vikarer gennemgår et omfattende interview, fagrelevante tests og – såfremt det ønskes – personprofilanalyse. Vi indhenter mindst to referencer på alle vores medarbejdere og indhenter altid ren straffeattest.

Vi tager os af alt det praktiske mht. ansættelser, løn og sociale omkostninger, og vi sikrer, at du altid får den rette medarbejder med de rette kompetencer og den rette indstilling. Kunne du tænke dig at høre mere om vores vikarydelser, så kontakt os her eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at bestille en vikar, har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om hvad Xterna kan tilbyde dig og din virksomhed, så kan du skrive til os her, eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.