Xterna tænker sikkerhed og miljø

25-05-2018

Vi har bedt 50 af vores vikarer, om at lade deres biler stå når de skal til og fra arbejde. I samarbejde med TK-bus, har Xterna nemlig sørget for fælles transport til og fra arbejdet!

 

I øjeblikket arbejder 50 af vores dygtige vikarer på et stort og længerevarende projekt i Foulum, hvor de indtil for nyligt, har taget vejen til og fra arbejde i deres egne biler. Dette slipper de for nu. I samarbejde med TK-bus, har Xterna A/S nemlig anskaffet en bus, som hver morgen henter alle 50 mand fra deres bopæl, koncentreret omkring Campus Logos i Viborg, og kører dem direkte hen til arbejdspladsen i Foulum og hjem igen. Vores nye busordning sikre en fælles transport for vores vikarer, som giver mere sikkerhed, og som sparer miljøet for en karavane af 10-12 biler, der ellers skulle have kørt den samme rute fra Viborg til Foulum hver dag.

Busprojektet startede op d. 2 maj 2018, og udover at skåne miljøet og give mere transportsikkerhed, så har ordningen også bidraget til et styrket samarbejde og venskaber på turen, mellem vores 50 mand, som alle er rigtig glade for den nye ordning.