Turen gik til Rumænien

17-04-2018

To af Xterna A/S’ engagerede og talentfulde personalekonsulenter, tog denne gang turen til Rumænien, på jagt efter topmotiverede og dygtige vikarer som kan matche Xterna A/S’ kunder.

Xterna har et godt ry på markedet for at kunne levere stærke og kompetente fagfolk, til både industrien og bygge-anlægsbranchen, og det ry har vi tænkt os at imødekomme og bevarer. Vi gør en dyd ud af at finde de bedste folk i branchen, og betyder dette at vi må krydse landegrænserne for at finde dem – så gør vi det!

Vores to personalerekruttere Lori og Christian, tog denne gang turen til Rumænien, hvor de over fire dage holdte personlige samtaler, med lige knap 100 vikarer de hjemmefra på Xterna A/S hovedkontor havde pre-screenet.

 

”Rekrutteringsprocessen er noget vi tillægger stor værdi, og pre-screeningen er en del af det, men vi ønsker også at se vores potentielle vikarer i øjnene, mærke deres personlighed, mærke om de har motivationen og på den måde finde ud af, om de vil blive et godt match for vores kunder” fortæller Christian som er personalekonsulent hos Xterna A/S.

Turen til Rumænien har været en stor succes, og efter en skarp rekrutteringsproces blev der ansat 30 nye vikarer, som i den grad lever op til de høje standarder vi hos Xterna værdsætter og kræver at vores vikarer skal have.

”Selvom sådan en international tur her, kræver tid og ressourcer, så er det virkelig det hele værd for os… Nu er spørgsmålet bare om hvor turen efter flere dygtige vikarer, skal gå hen næste gang” siger Christian fra Xterna A/S med et glimt i øjet.