Midlertidig eller fastansættelse

Xterna kan tilbyde jobsøgende:

  • Vikariater, af kortere eller længere varighed
  • Try & Hire, hvor du og virksomheden ser hinanden an inden en evt. fastansættelse.
  • Fastansættelse

Vi sender aldrig en ansøger ud til en kunde, hvis vi ved, at kandidaten ikke matcher dem på både det faglige og det personlige plan. Det er derfor vigtigt for os at kende dig rigtig godt, før vi placerer dig i et vikariat eller en fastansættelse.

Hvis du som jobsøgende er interesseret i job, som vikar eller til en fastansættelse, skal du registrere dit CV hos os med billede på din profil. Matcher du et relevant job, vil vi indkalde dig til en personlig samtale, til fagrelevante tests og evt. til en personanalyse, såfremt kunden ønsker det. Vi indhenter derudover referencer ved tidligere arbejdsgivere og beder dig indhente ren straffeattest.

Når du har oprettet dit CV hos os, er det vigtigt, at du holder dig opdateret på vores hjemmeside og opdaterer din egen profil. Som jobsøgende er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at bestille en vikar, har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om hvad Xterna kan tilbyde dig og din virksomhed, så kan du skrive til os her, eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.