Tovholder til strukturering af specialopgaver i rustfri tyndplade, aluminium og jern

Tovholder til strukturering af specialopgaver i rustfri tyndplade, aluminium og jern

Er du uddannet indenfor stålindustrien med erfaring som projektlederog vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger rustfast klejnsmed for virksomhed i Horsens kommune. Stillingen vil i første omgang være et vikariat med henblik på fast ansættelse. Du vil indgå i et team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Dette er et sted for den medarbejder som gerne vil udfordres med interessante opgaver i det daglige.

Arbejdsopgaver:

I projektleder stillingen vil du få din egen portefølje af kunder. Det bliver din opgave at servicere disse kunder, i tæt dialog og samarbejde med virksomhedens andre projektledere. Du skal ligeledes være i tæt dialog med virksomhedens klejnsmede, for at kunne forklare dem opgavens detaljer.

Kvalifikationer:

 • Du er faglært indenfor stålindustrien
 • Du har erfaring med kundekontakt
 • Du har før arbejdet med tilbudsgivning og efterkalkulation
 • Ordreoprettelse
 • Du har erfaring med konstruktion i 3D
 • Du har erfaring med indkøb
 • Har erfaring med Autocad og Inventor
 • Rigtig god tegningsforståelse er et must
 • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
 • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner
 • Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Projektleder - Horsens”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

Kørekort:

B(Almindelig bil),

Der er 1 ledig stilling

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at bestille en vikar, har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om hvad Xterna kan tilbyde dig og din virksomhed, så kan du skrive til os her, eller få en af vores konsulenter til at ringe dig op.